Hoe verloopt een feestje in Circus Bruul?

Bij aankomst in Circus Bruul moet men de naam van de jarige(n) zeggen, dan krijgen de kids een bijhorende stempel en zo kennen we ook het effectieve aantal. Met iemand van de ouders wordt er bij aankomst ook een uur afgesproken om te gaan eten. We doen ons best om er voor te zorgen dat […]
Bekijk alle nieuwsberichten

Bij aankomst in Circus Bruul moet men de naam van de jarige(n) zeggen, dan krijgen de kids een bijhorende stempel en zo kennen we ook het effectieve aantal. Met iemand van de ouders wordt er bij aankomst ook een uur afgesproken om te gaan eten. We doen ons best om er voor te zorgen dat er geen 2 feestjes op exact hetzelfde uur gaan eten. Op het afgesproken uur roepen we af dat de kindjes met de stempel van … naar de verjaardagruimte mogen gaan. Hier staat er een tafeltje klaar om te eten, ook krijgen de bengels hier hun drankje dat inbegrepen zit in de formule.

Voor het einde van het feestje kan er één van de ouders afrekenen (cash, bc, visa). Dan worden ook kaartjes meegegeven. Met deze kaartjes kunnen de kapoenen nog een cadeautje uitkiezen om mee naar huis te nemen. De jarige krijgt natuurlijk een groter cadeau en een T-shirt van Circus Bruul!

Één extra bonnetje per kind kan er ook nog aan een voordeeltarief (€ 1) gekocht worden. Hiermee kunnen ze nog een frisdrankje nemen voor tijdens het ravotten.

Als het effectieve aantal kinderen verschilt van het gereserveerde aantal is dit normaal geen probleem zolang het minimumaantal van 8 kindjes per jarige wordt gehaald. Indien u op voorhand weet dat er enkele kinderen minder gaan zijn, graag even een seintje.

Eventueel is er ook een combinatie met de bowling mogelijk: deze banen worden gereserveerd een half uur na start van het feestje. Zo worden eventuele laatkomers niet uitgesloten. De duur van een spel is afhankelijk van het aantal spelers: 6 bowlers op 1 bowlingbaan = ongeveer 1 uur bowlen.

Bij aankomst in Circus Bruul krijgt u nog een papier met al deze informatie, dan kan u dit nog eens rustig nalezen. Ook staat er op de achterzijde nog wat handige hulpmiddelen zoals een invulformulier voor de drankjes.

18 november 2014 20:13